3. Over mij

Ronith Hartog – Gans is het gezicht van Goose4Numbers. Als professional zet ik me graag in voor elk type bedrijf en kunnen mijn diensten zodanig worden afgesteld op de behoefte en wensen van u als klant.

Goose4Numbers onderscheidt zicht op de volgende gebieden

  1. Meer dan het alleen doen van de administratie: ik kan met u meedenken voor constructieve oplossingen.
  2. Signaleren en communiceren: wanneer er aspecten veranderen zullen deze tijdig gesignaleerd en gecommuniceerd worden, om op deze manier open en transparant te zijn.
  3. Proactieve werkwijze: plannen en controle staan hierbij centraal en wordt van te voren over nagedacht.
  4. Bedrijfskundige achtergrond. Vanwege de bedrijfskundige achtergrond, ben ik van alle aspecten op de hoogte en kan ik als sparringpartner worden gebruikt.

Voor mijn uitgebreide ervaringen verwijs ik u verder naar mijn cv.

REFERENTIES

“We contacted Ronith on a last minute basis, and she managed to set aside other priorities to deliver the support we needed at that time. We made use of her knowledge in several areas among which her analytical skills and advanced Excel knowledge. The period she worked for us wasn’t long, but during the time she was given she managed to deliver more than expected.”

Marcel van Wijk
Head of Finance
Clifford Chance LLP