2. Diensten

Goose4Numbers helpt iedere onderneming om te helpen bij de administratieve verplichtingen zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Echter de financiële administratie is meer dan alleen aan de wetgeving voldoen; het helpt u als ondernemer om op basis van de financiële informatie beslissingen te maken en te reageren op veranderingen in de omgeving. Hierdoor wordt de financiële administratie meer en kan worden gesproken van een strategisch partner.

Goose4Numbers helpt u graag bij het verzorgen, beheren en begrijpen van uw administratie. Dit kunnen wij in tweetal soorten diensten aan u aanbieden:

ADMINISTRATIE

De financiële administratie kan Goose4Numbers voor u gedeeltelijk (alleen omzetbelasting of inkomstenbelasting) voor u verzorgen, of de gehele administratie. Hierbij staat inzicht in uw financiële positie centraal. De werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit:

  • het verzorgen van de volledig of gedeeltelijke boekhouding
  • het controleren van de boekhouding die door u wordt gedaan
  • het verzorgen van aangiftes, zoals omzetbelasting of inkomsten belasting
  • het opstellen van management rapportages, al dan niet geheel nieuw te implementeren
  • het implementeren van nieuwe IT gerelateerde producten en deze in de gehele organisatie uitrollen
  • de voorbereidingen treffen en het opstellen van jaarrekeningen, en bijbehorende audit controles van onder andere accountants
  • het waarborgen van administratieve taken en processen
  • het verwerken van de salarissen in de administratie (om zelfstandig de salarissen te verwerken wordt momenteel PDL opleiding gevolgd).

INTERIM OPLOSSING

Er zijn diverse redenen om als ondernemer te denken aan een interim oplossing. Als ondernemer kunt u te maken hebben met onverwachte groei met achterblijvende administratieve werkzaamheden, ziekte, zwangerschapsverlof of een vacature die u niet snel ingevuld krijgt. Wat de reden ook is, Goose4Numbers biedt u dan de interim professional aan. Hierdoor kunt u als ondernemer uitkijken naar een permanente oplossing, terwijl de administratie up-to-date blijft. Hierdoor blijft u inzicht houden in uw financiële positie.

Flexibiliteit staat voor beide diensten centraal en kunt u al verkrijgen vanaf enkele uren per maand, tot enkele dagen per week, aangepast op de wensen en behoeften van u als ondernemer. Wanneer u geïnteresseerd bent in één van beide diensten of beide diensten, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.